Sommarkurs 3-stegs utveckling i Stockholm till reducerat pris

Publicerat

Bildkomposition visuell kraft – Gatufoto – Porträtt med modell – Bildanalys med professionell feedback

Dag 1 inleder vi med strukturerat “Tänk” som metodiskt karakteriserar ditt bildmotiv. Med hjälp av bildkomposition lyfter vi fram essensen och skapar visuellt attraktiva bilder!

Dag 2 Fortsätter med Street Photography. Fånga det du ser och upplever på Stockholms gator. Med fria och fasta fotoövningar lär vi oss att “se” och “agera” spontant och medvetet allt efter vad gatuscenen bjuder!

Dag 3 Tar vi tag i hur du kan förhålla dig med kameran då du fotograferar människor och porträtt. Hur mycket kan du påverka och vad är det som verkligen gör skillnad? Vi inleder med strukturerade pedantiska övningar som gör att du förstår på pricken. Efter lunch applicerar vi dessa kunskaper på en modell där ni även får lära er om ljus – Bakgrund – och hur du kan tänka och agera för att hjälpa modellen hålla igång energin.

Dag 4 Är en halvdag som går ut på att vi tar fram några bilder från fotoövningarna och diskuterar uppbyggnad kring vad som är bra och vad som kunde bli bättre. Ni kommer även att få en lista med uppställda frågor att besvara som ni sedan har användning för så länge ni fotograferar och vill utvecklas.

Fotograf Marcus Johansson

Följ länken och läs mer samt se vilka datum och priser..

Jullovskurs i Stockholm 3-stegs utveckling 4 dagar till reducerat pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.