Sommarkurs i Stockholm Juli 2020

Publicerat
Deltagare 3-6 Juli

Hej Marcus!Tack för senast! Jag är väldigt nöjd så här efter kursen och känner att jag hittat ”en ny grej” med gatufoto som jag definitivt kommer att fortsätta öva på. Jag har även utvecklats överlag och känner hur nyttigt det var för mig att behöva tänka på ett helt annat sätt än jag brukar – då jag vanligtvis fotar landskap. Jag hoppas att jag någon gång kan åka med dig till någon kurs utomlands. Mvh, Kirsi

Street Photography Tema pandemi

Tack Marcus för en härlig, lärorik och spännande fotoweekend!

Claudia Mrosek

Ejvor Ullberg Så bra kurs. Proffsig, pedagogisk upplagd och så kul. Andreas som modell sista dagen blev grädden på moset! Fina dagar blev det!

Sommarkursen i Stockholm består av 3 temadagar samt en avslutande dag med bildanalys och feedback!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.