Sommarkurs privat 2 temadagar..

Publicerat

I din närmaste stad mellan Sundsvall och Malmö. Kursavgiften 8900 kr. inkluderar 1-2 deltagare.

Ta detta tillfälle och gör något riktigt bra av ditt fotointresse med kunskaper. Lär dig från början ordentligt med en gedigen plattform som du vet att du kan lita på och luta dig mot för kommande fotokunskaper. Jag kan säga att väldigt många som jag mött de senast 20 åren älskar att fotografera men har ändå inte riktigt fått kläm på hur man exponerar motiv efter sina önskemål. Det märks särskilt då man gör en utvecklingskurs och vederbörande blir tvungen att avslöja att grundkunskaperna inte sitter till 100%. Vilket gör utvecklingskursen lite sämre i och med denna begränsning. Detta kan vi tillsammans råda bot på och öppna nya dörrar för hur rolig fotografering verkligen är och blir! Detsamma gäller även grundkunskaper i bildbehandling. Många jag möter även yrkesfotografer har ett ganska obeständigt framkallningsflöde som tar onödig energi med onödiga frågeställningar som hämmar inspiration och kreativiteten. Mitt råd om du känner igen dig i detta är två privata temadagar. Jag kan också skräddarsy motivkategorier enligt dina önskemål så får du mycket kunskap även där!

behärskar du grunderna och vill pröva något nytt så kan det här erbjudandet kombineras efter önskemål och även efter lokala landskap eller aktiviteter. Titta in under fliken Fotokurser överst på sidan så får du många idéer om vad jag hjälpa till med och inom vilka motivområden.

Boka dina dagar snarast för att få datum som passar dig bäst. Vid sjukdom flyttar vi fram dagarna till vad som är lämpligt så du inte förlorar möjligheten eller kursavgiften. Mejla till marcus at icepic punkt se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.