Street-foto Festival 17-18 Sep 2021

Publicerat

På inbjudan att föreläsa för Sveriges första Gatufoto festival (GSPF i Göteborg) har jag nu skapat ett bildspel som visar betraktaren gatuliv från en rad olika metropoler i världen. Bildspelet är i 45 alternativt 60 min.

Jag har med kräset höga krav valt ur bildarkivet från de senaste 15 åren bestående av 750.000 fotografier. Från dessa plockade jag ut ca: 600 gatubilder som berättar om unika möten som jag gjort med min kamera. Varav slutligen 100 blivit till ett dynamiskt och spännande visningsflöde i syfte att underhålla och inspirera tillsammans med min muntliga bakomliggande bildberättelse.

Det är en stor ära att få deltaga och bidraga till denna häftiga festival och att få se alla övriga duktiga föreläsares bildberättelser under två långa efterlängtade dagar. Jag vill också rikta ett stor tack till drivkrafterna bakom som möjliggjort detta event. Utöver det kommer det bli helt fantastiskt att få möta alla likasinnade fotografer och goa människor som älskar att dela med sig av livet genom sina kameror! //Marcus – icepic Till festivalsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.