Street Photography Gtb 10/9

Publicerat

Gästspel i Göteborg. Under en heldag plåtar vi loss gata upp och gatan lång. Jag ger er mina bästa tips och kunskap på temat. Visar hur jag förhåller mig till gatulivet. Hur vi kan jobba med närvaro o kontakt samt hur komposition gör bilden mer visuellt intressant. Kursen slutar 19 men fortsätter med lite mat och surr över en öl för den som vill o orkar. //Marcus – icepic. Preliminärboka snarast så jag vet om jag skall hoppa på tåget eller ej 🙂

Läs mer om workshopen här

Ps. Jag kommer även ha gästspel i Göteborg på lördagen 11/9 med Grundkurs intensiv samt söndag 12/9 för Porträtt med modell On location

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.