Streetphoto by icepic

Publicerat
NYPD-Moment 8684/18

Den här bilden blev mycket uppmärksammad under min utställning på Österlen i Påsk. Den visades proffsigt inramad i storlek 75×105 cm. Pris 20900 kr. inramad shadowbox nr 1/11

Jag drev omkring med kameran runt Ground Zero denna förmiddag och väntade in en modell för plåtning. Det visade sig vara en dag till minne för 11 Sep. Mycket poliser i uniform från olika delar inom kåren och landet var på plats. Min modell var sen så jag fördrev tiden till att se om jag kunde fånga något fränt gatufoto, när den här Polisen i bild med pickan på höften och kamera i handen försökte sig på att göra en bild av den kvinnliga kollegan på häst. Men fick tvärnobben som synes. Jag däremot lyckade fånga detta ögonblick på bild. En av de där 10 poängarna som jag med eftertanke gladeligen skulle satt mig på planet åkt till New York gjort bilden och vänt hem direkt och det skulle ha varit värt det alla dagar i veckan 🙂 Bilden fick därmed titeln NYPD-Moment. Bli först med att äga detta unika gatufoto signerat original nr. 1 av 11 totalt. //Marcus – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.