Street Photography fotokurs

Publicerat

I lördags höll jag en privatkurs med Sofi i bild.

Mycket glada människor i city och så även vi för att komma ut och aktivera sig med fotografering. Är man lite ringrostig är det bra att öva med kameran rätt inställd för Fokus samt ljusmätarmetod.

Miljö under Sergelfontänen som jag tyckte förmedlade urban-street.

Vi värmde våra fingrar över en lunch på Nationalmuseum där vi pratade bild och diskuterad kompositioner över bilder tagna av Bruno Ehrs som är en av mina idoler och förebilder.

Nyfikna på Körsbärs-blommningen integrerade vi med den här gravida kvinnan som poserade för en fotograf. Jag tipsade denne fotograf om några bra saker att tänka på före vi tackade för bilder och lufsade vidare. Något senare blev jag ifatt sprungen av hennes bror som undrade om jag vill skicka bilden till dom. Vilket jag nu skall göra!

I övrigt från eftermiddagen såg jag en hel del sköna karaktärer på stan som jag misslyckades med att fånga på bild. Fick dock till den här bilden nedan hyggligt.

Nästa allmänna kursdatum för Street Photography är den 13 eller 15 Maj. Pris 1890 kr. Heldag privat valfritt datum 3600 kr. (ord pris 5670 kr.) Erbjudande nu då icepic fotokurser firar 20 år 2021. Gatufoto workshop Deltagarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.