Streetphotography (gatufoto, gatuliv)

Publicerat

En härligt frisk dag i Mars kommer jag gåendes med kameran på axeln. Jag har inga särskilda förväntningar utan njuter bara av det härliga vädret och andas den klara luften.

Plötsligt kör en bil förbi med ett nygift par i och stannar 30 meter längre ner. Lagom till att jag kommer i kapp dom, får jag syn på hur brudgummen är på väg att kasta en champagneflaska mot stenmuren för lycka. Snabbt som ögat får jag upp kameran och trycker av.. En ögonblicksbild av gatuliv är gjord sådär utan vidare och i samma stund inser jag att man aldrig i förväg vet vad staden har att bjuda på och ändå så tror jag det varje gång jag ger mig ut, Märkligt det där 🙂  Se bilden förstorad här
Det här är ett fantastiskt roligt och intressant sätt att fotografera sin stad! Och om du vill lära dig mer om hur man kan förbereda sig och vilka metoder som hjälper ens självförtroende att våga mera så häng med på en endagskurs där jag delar med mig av mina erfarenheter på ett strukturerat och pedagogiskt vis!
Läs mer…
Nästa kurs är den 26/9 i Sthlm. Vill du hellre gå samma kurs i Paris (på svenska) så är du välkommen den 16/10!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.