Träna fotografering…

Publicerat

Det finns alltid mer att lära sig från kurser och föresläsningar. Och visst är det härligt med nytändning och konkreta kunskapskickar.

Men all den här informationen som du hämtar in betyder inte så mycket mer om du inte omsätter den i praktiskt träning.

Om jag för ett ögonblick jämför med en sportutövare som precis förälskat sig i en ny gren så vet hon instinktivt med sig att  det ligger massor av hårt arbete och träning bakom för att nå upp till en viss nivå, Det är liksom en självklar insikt som vi alla är införstådda med.

Detsamma gäller fotografering men det är inte alls lika självklart. Här är föväntningarna ofta bra mycket större utan att egentligen behöva lägga ner så mycket tid för att nå fram, – bilden syns ju där direkt.

Jag har märkt att en del fotoentusiaster kommer tillbaka för att gå samma kurs om igen, inte för att kunskaperna inte gick fram utan snarare för att kursens uppbyggnad är praktistk med direkt feedback som man behöver om träningen skall leda till utveckling.

Så kom igen och gör en utvecklingskurs i foto antingen från det fasta utbudet eller ett skräddarsytt program efter egna behov!

Välkommen

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.