Upptäck Vietnam – Skeppsholmsdagen 17/9

Publicerat

Under 3 fotoresor till Vietnam har jag dokumenterat gatulivet i norr och söder. Sammanlagt har jag gjort drygt 56.000 bilder under ca 3 månader. Detta innebär ett snitt på 600 bilder per dag i runda tal eller 1 bild varje minut under en 9 timmars dag non stop i 90 dagar.

Från detta material har jag valt ut favoritbilder som jag visar och berättar om med start klockan 14:00 under 45 minuter på stor projektorduk. Läs mer om dagen på Östasiatiska museet

Min farsination för gatuliv upphör aldrig verkar det som och i och med mitt första besök i Hanoi skrev det mig på näsan bokstavligen. Temat Gatufoto eller Street Photography som det lite ballare heter på engelska fick i mina ögon en mycket mer nyanserad mening. Bara att ta sig över gatan utan övergångsställe skulle visa sig bli ett projekt av vad jag inledningsvis liknade vid stor våghalsighet med livet som insats, Ni som varit där vet exakt vad jag pratar om 🙂

Välkommen! Fotograf icepic Marcus Johansson

Ps. För er som redan är bitna och vill dela glädje med fotografiskt nyfikenhet och kunskap planerar jag en foto workshop till Hanoi i Februari 2023 Läs mer på kurssidan här..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.