Välj rätt fotokurs som start och utvecklingskurser som följer upp!

Publicerat

3-stegs utveckling är ett smart upplägg som binder samman kunskaper från första kursdagen och framåt. Den väsentliga skillnaden är att du får temarelaterade fotoövningar med dig hem att genomföra i lugn och ro mellan varje sammankomst. Du har även handledning med mig över telefon då det behövs.

“Elements” 8724/18

Tillsammans över telefon sätter vi upp utvecklingssteg som passar dina befintliga fotokunskaper och de mål du vill uppnå. Vill du så bokar vi alla kursdatum i förväg eller så bestämmer vi från gång till gång och är mer flexibla. Med den här uppställningen missar du ingen sammankomst eller riskerar att kunskap uteblir. Du som bor med resväg till Stockholm kan enklare planera så att datumen passar din agenda.

Kursavgiften för 3 helgdagar samt en halvdags bildanalys privat med mig är 6400 kr. (6990 om du inkluderar Porträtt med modell) Det här programmet är inte gjort för att spara en krona hit eller dit utan gjord så att du övar fler timmar med uppställda fotoövningar som tar dig betydligt längre än all teori i världen.

För att bli duktigare på fotografering gäller det att öva praktiskt.

Läs mer om kursen och möjligheterna här eller boka med ett mejl eller ge bort detta som gåva med presentkort eller slå mig en signal så berättar jag mer…

Fotograf Marcus Johansson (icepic)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.