Arkitektur Byggnader Platser

Publicerat

En passion som jag alltid burit med mig. Platser och byggnaders inverkan på oss är och förblir viktigt för vår trivsel och funktion. Jag plåtar regelbundet åt fastighetsägare, arkitekter samt bygg och industri.

Spanar man in ovanstående avsändare på till exempel Instagram så kan man ju se ett slags flöde som bottnar i att de lever och verkar. Presenteras något av stolthet är det mycket arkitektritade bilder om projektet som upplyser oss om den visuella drömmen.

Mina fotografier som jag gör kommer ur verkligheten och bortsett från de mer korrekta bilderna skapar jag även fine art fotokonst. Grafiska bilder som lever länge och väcker intresserade ögon att fascineras och vilja se mer. Fotografier som till sist brukar få stolta hedersplatser på väggar.

Fotouppdrag för korrekt och kreativ arkitektur

icepic – Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.