Bildjakt Distanskurs Fotografi

Publicerat

KLICKA PÅ RUBRIKEN ELLER TOM BILDRUTA SÅ TRÄDER FOTOGRAFIER FRAM!

De här kurserna ger dig relevanta fotoövningar med tänk och genomförande hämtat ur min långa erfarenhet och roll som yrkesfotograf.

Vid sidan om min yrkesroll har jag fungerat som kursledare och skrivit kurser för amatörer och proffs. Folkuniversitetet fann ut om mitt sätt att lära ut och anlitade mig under 10 års tid. Detta har tillsammans gett mig goda insikter för hur olika människor tolkar och genomför fotografiska övningar. Synnerligen lärorikt vill jag tillägga i min strävan att alltid vilja förstå mer av vad som gör skillnad både teoretiskt och praktiskt.

Motivation är den största drivkraften bland kursdeltagare. Nyfikenheten kunde gott vara större hos många jag mött. Hämningar och motstånd i inlärningsprocesser föds alltid när insikten för hur mycket där finns att lära träffar dig, men omvandlas såklart till glädje vartefter aha-upplevelser förankras.

Jag har försökt att förenkla och göra kurserna roliga med förbehållet att Du måste vilja göra bättre än vad du annars kanske nöjer dig med.

Eftersom alla befinner sig på olika kunskapsstadier så är övningar gjorda så att deltagaren applicerar det dom kan och ändå finner utmaning i vare sig du är amatör eller proffs.

Poängen är att det mesta och bästa som gör dig till en duktig fotograf kommer med ditt engagemang. -Om en bild kan säga mer än 1000 ord. så finns det lika många sätta att fotografera den på. Den här kursen guidar och ställer frågor som förhoppningsvis leder dig rätt på vägen om vilken fotograf du vill vara samt vilka bilder du önskar göra. Och kanske allra viktigast -Förmågan att Se och vilja förstå det fotografiska språket.

Köp en Bildjakt och ge dig själv eller någon annan chansen att testa i syfte att lära mer. Inkludera Bildanalys så får fotografen ett meningsfullt avslut där jag sätter fingret på allt väsentligt utifrån min professionella erfarenhet. Pris 990 kr. Till Presentkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.