Bildjakt – Instegskurs för den som vill lära och samtidigt Utvecklingskurs för den erfarne

Publicerat

Söker du utveckla din fotografiska kompetens är den här distanskursen en mycket god start. Bildjakt Nya Bildmotiv guidar dig in i bildvärlden och sätter fingret på väsentligheter som är svåra att klara sig utan. Upplägget får dig att tänka till genom att fotografera långsamt och noggrant med reflektion och återkopplande bildanalys.

Kunskaper förankras genom att lära känna egna förhållningssätt gentemot olika bildmotiv. Fotoövningarna består i att göra en rad varierande bilder av samma motiv så att det steg för steg ger insikter som du kanske aldrig annars brytt dig om eller förstått vikten av. Men som blir avgörande då vi fortsätter eller slutligen knyter ihop säcken.

Metoder där kursledaren T ex pekar på låt säga en bil och visar hur du kan fotografera hjälper dig att göra likadant och fungerar alldeles utmärkt. Men om du vill fotografera något annat motiv än en bil får du på nytt be någon visa dig hur detta görs bra. Den här kursens upplägg gör att du tar med dig resonemang och fotograferingsflöde till i stort sett alla motivgrupper. En form av uteslutningsmetod som hjälper dig dra egna slutsatser inför det du skall fotografera.

Med alla år som kursledare för både amatörer och proffs inom många motivområden är den gemensamma uteblivna nämnaren att fotografen inte ser hur man kan gå till väga och därför inte förstår.

Detta grundar sig ofta på att man inte tagit sig tid för att lära grundläggande väsentligheter. Dessa vill jag påstå kan endast tillgodoses ur praktiskt fotografering och därefter ge nödvändiga insikter för förståelse via analys av bilden.

Om du är duktig på att fotografera och kommit en bit på vägen men tänker att du vill lära mer, så utmanar kursen dig att göra kvalitativa bilder av helt nya motiv som du inte har någon förhandsinformation kring annat än att det råkar slumpa sig så vid något enstaka tillfälle. Det här är spännande och definitivt värt 495 kr. som kursen kostar.

Bildjakt Nya Bildmotiv Nr 4. 2022.

Ps. Jag kämpar alltid för att lära mer. Och då jag har något som kan förbättra och hjälpa vår utvecklingskurva uppdaterar jag kurserna. Uppdateringar ingår under 12 månader från köp. Nu veckan ut kan du köpa till sommarerbjudandet 295 kr. Mejla beställning till marcus at icepic punkt se

Ge bort den till någon fotointresserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.