Street Photography 6 Aug i Stockholm

Publicerat

Gatufoto som vi säger på svenska är inget annat än ett skojigt fotoäventyr. Temat bjuder in att skapa fräna bilder i urban miljö. Klicka upp bilderna för att se korrekt

Jag har plåtat Street till och från sedan mitt första besök i Paris 1981. De senaste 20 åren har det blivit väldigt intensivt på min lediga tid. Min passion för temat har lett till att jag hållit fotoworkshops i Metropoler som Berlin, New York, Ho Chi Minh city, Paris, London, Hong Kong, Barcelona, Hamburg, Istanbul och Malaga med flera.. Utmaningen att strosa gata upp och ner i jakten på bilder som berättar om små händelser eller intressanta uttryck som dokumentation eller kreativt skapande sätter alla dina fotografiska sinnen på prov. Det är något alldeles speciellt och utav alla gatufotograf entusiaster som jag mött världen över så står vi lika inför uppgiften och fascinationen av gatulivet.

Det finns mycket att lära och många bra tips och knep som hjälper dig lyckas med din fotografering. Den här kursdagen hinner vi med mycket skoj och kunskap med resonemang och tänk som hjälper oss våga mer och samtidigt visa på olika stilar och inriktningar samt en del kamerateknik för olika situationer. Vi klarlägger också lagar och bra regler samt hur man på olika sätt kan förhålla sig till situationer som kan uppstå i möten med gatulivet.

Ladda batteriet i kameran, mobilen och boka den här dagen för ett härligt fotoäventyr!

Street Photography Lördag 6 Augusti 10:30 – 17 Kursavgift 1890 kr.

Ps. Förutom kursintyg får du även skriftligt underlag med bildanalys, goda tips och två sidor med uppslag på bildrubriker som du kan genomföra och bocka av i din fortsatta utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.