Bildkomposition Visuell kraft

Publicerat
Nordkapp Road Art P 2133/17

Lär dig se och placera motivelementen i djupled då du komponerar.

Den här kunskapen ger inspiration och frigör din kreativitet. Har du kommit så långt i din fotografering att du förstår att det inte är bilden eller motivet som gör berättelsen intressant för ögonen utan hur du använder kameravinklar och komposition för lyfta fram det visuella oavsett motivkategori? Jag minns såväl när detta uppenbarade sig för mig själv som ung fotograf. Plötsligt förändrade sig allt jag plåtat tidigare och sättet att se på samma motiv blev till en helt ny värld som öppnade sig. Jag ville i princip fotografera om alla mina bästa bilder med min nyvunna insikt. Wow, säger jag bara och fortsätter att säga då resan aldrig verkar ta slut. Den tröskeln som jag här refererar till låg bara så väldigt långt bort med tanke på hur länge jag fotograferat före.

Den här workshopen är skapad för att Du skall nå dit fortare. Inte för att det är bråttom utan snarare för att du skall använda din fototid mer kreativt och nyfiket. Rektionerna brukar inte låta vänta på sig då de flesta som jag återkopplar till gladeligen delar med sig av sina vänners uttryck om deras förändring i bildspråk.

Så om jag får komma med ett gott råd så är detta steg bara en dag bort och heter Bildkomposition Visuell kraft. //icepic fotograf Marcus Johansson

Ps. Kursdatum nu närmast 5/12, 12/12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.