Costa del Sol – Strandliv

Publicerat

Slösa inte din tid på att ögna igenom bilderna. Ta dig tid att betrakta bilderna! Det ligger mycket arbete bakom och varje fotografi har en själ och berättelse! //Fotografen

Under mina vistelser de senaste 3 åren har jag nu börjat att samla ihop materialet för presentation i en stil som jag tycker förmedlar det tidlösa livet från och runt stranden. Jämfört med mina besök från tidigt 80-tal tycks andemeningen och tiden stå still.

Det slutliga materialet är ganska omfattande och skulle enkelt räcka till en bok. Min första tanke är dock att det skulle vara en fortsättning på den permanenta fotoutställningen längs stranden i Fuengirola som handlar om just ett tidigt Fuengirola där dessa bilder i kontrast speglar det nutida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.