Föreläsning på Fotoklubb i Tisdags

Publicerat

Roligt att möta gänget på Region Stockholm (Stockholms län landsting) Som tog emot mig i nya lokaler i Hagastaden. Enligt önskemål på temat Gatufoto visade jag min samling “ÖGA FÖR TIMING & DETALJER” STREET PHOTOGRAPHY Som bjuder på seriösa, berättande och en smula humoristiska bilder ur gatulivet från Berlin – New York – Stockholm – Hanoi med flera Metropoler. Mycket skratt och massor av frågor präglade våra 60 min. som snarare landande på dryga 90.

Bland frågorna som löd var såklart många nyfikna på hur jag förhåller mig i olika situationer och då främst när det kommer till möten med främmande människor. Kamerateknik och bildkomposition diskuterades. Lagar och regler och vad som är klokt då det kommer till sunt förnuft. Tips o tricks som gör fotografen modigare. Bra sätt att öva och förbereda sig inför ett foto pass med mycket mera.. Tack för härligt engagerat bemötande och jag hoppas på snart återseende! //Marcus

Här på sidan finner ni flera teman att välja från.. Boka 60-90 minuter med ett mejl. /Fotograf icepic Marcus Johansson

King New York 06182/10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.