Fotokurs hemma i vinter

Publicerat

Bildjakt är en fotokurs som du genomför hemma eller där du befinner dig. Det finns två olika teman och ett Stockholms safari.

Porträttera en vän nära och kära refererar dessa bilder som fotograferades i hemmet och utan krusiduller och särskilda kamera tillbehör. Gör det enkelt, Och gör det med kunskap är poängen.

Den väsentligaste kunskapen är inte vilken kamera du har utan mer hur du ser och föreställer dig dina bilder. Porträttera människor är fantastiskt roligt och kräver mycket övning för att bli bättre. Med den här distanskursen har du 40-120 aktiva timmar med tänk, resonemang och metodiska fotoövningar hämtat ur 25 års yrkeserfarenhet som genom Hands on förankrar nödvändig kunskap. – Jättekul jag lovar! Följ länken och anta utmaningen Pris 495 kr. Här finner du även tillval som Telefonkonsultation och Professionell bildanalys.

Här ser ni ett porträtt som representerar hennes personlighet och energi. Tagen i hallen med motljus och en smula medljus som kommer från fönstret bakom mig. Bilden känns lite rå men är ärlig, äkta och verklighetsförankrad. Något som jag själv föredrar. Studioporträtt för att jämföra, tenderar ofta bli stela och tillrättalagda. Bara miljön och ljussättningen antyder och andas uppställt tycker jag, bilder som i regel fyller ett annat syfte och funktion.

Tyvärr ser man att fotoentusiaster använder den typen av porträtt som förebilder i sin strävan på utveckling. Istället för att göra det ni verkligen tycker om och tror på och ge tusan i hur den allmänna jargongen på nätet lyder.

Följ länken eller beställ direkt via ett mejl till marcus at icepic punkt se och kom igång med spännande och roliga fotoövningar.

Ps. Kursen innehåller även planering för fotossessions samt hur du kan kommunicera med den som skall avbildas och hur du bygger upp energi och skapar förtroende.

//Marcus – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.