Gatufoto i helgen med icepic! Reducerat vinterpris 1890 kr. (ord 3600) Lör-Sön 10-16

Publicerat
Stockholm

Två härliga dagar med plusgrader enligt säker prognos borgar för att vi inte behöver frysa. Det är såklart viktigt att klä sig varmt och bekvämt i alla fall.

Street Photography är ett oändligt fotoäventyr som går ut på att Se och fånga vad gatan bjuder och vad din påhittighet och fantasi kan förvandla till en bildberättelse genom din kamera eller mobil.

Bilden ovan gjorde jag på Östermalm förra vintern – Min nyfikenhet tändes på vad betraktarna diskuterade mot skyltfönstret? Skyndsamt närmade jag mig rätt avstånd för att om möjligt göra en bild då jag såg parets minspel samtidigt som Manne höjer sin hand.. Pang där satt den och om du klickar upp bilden så ser du att det verkar som om han bannar paret för något galet de gjort 🙂

Det är bara en bokad till helgen så långt men vi kör oavsett för att jag är sugen och att det är så förbaskat roligt och spännande! Desto mer av min tid till er 🙂

Marcus

https://icepic.se/fotokurser/streetphotography/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.