New York fotokurs 20-24 Apr 2022

Publicerat

Stadsmotiv med Manhattan-miljöer och arkitektur ägnar vi oss åt första dagen. Vi ska försöka göra riktigt välbalanserad kompositioner med pression så att bilderna platsar på väggen där hemma. Cityscapes går ut på att fånga urbana landskap. Jag tänker visa er lite om konsten att multiexponera också. Se Bowery här nedan och klicka upp bilderna.

Med kunskap från dag 1 sätter vi fokus på människan dag 2. Gatuliv (street photography) kan ju bjuda vad som helst.. Uttryck, Kroppsspråk, Diskussioner, Glädje, Små eller större händelser, Fräna karaktärer av typen “Only in New York” Finns det gott om denna vidunderliga storstad som andas energier av att alla vill synas och vara något speciellt. Utbudet är stort och vissa dagar är inspirationen övermäktig.

Dag 3 kommer vi att ägna åt Porträttfotografering som i detalj visar vad som gör skillnad så att du förstår hur dessa kunskaper kan användas för att ge eftertryck åt karaktär och uttryck. Den andra halvan av dagen omsätter vi kunskaperna på en modell i någon ball miljö som andas Manhattan-New York City.

Dag 4 Avslutar vi med en ordentlig analys och diskussion av era gjorda bilder. Ni får också en individuell professionell bedömning av vad ni åstadkommit. Vi äter sen lunch och ger oss sedan ut för att plåta Manhattan Skyline i skymningsljus med stativ.

I nuläget är Karina och Claudia inbokade och klara deltagare. Det finns plats för 5 personer totalt. En till bokning och kursen startar. Vill ni vara med så ser våran resplan ut så här Arlanda-New York 18/4 Hem 25/4. Utöver kurstiderna kommer vi besöka fräna ställen för god mat dryck och musik. Kanske en och annan fotoutställning samt street-food marknader som brukar vara den här tiden på året. Ni kan alltså räkna med en fullspäckad vecka om ni önskar! //Marcus Till kurssidan och Till mejladress för bokning

Ps. Ring mig gärna med frågor eller bara funderingar så hjälper jag till med allt!

Cityscapes – Skyline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.