Fotokurs på Skansen idag

Publicerat

Anders startade en 4-stegs utveckling i Januari 2022. 4 sammankomster i Stockholm samt en lista med relaterade fotoövningar att göra själv mellan varje träff.

I Januari gjorde vi en grundkurs intensiv för att lära sig exponera manuellt med tänk och förhållningssätt som ger dig högsta möjlig bildkvalitet var gång du lyfter kameran oavsett ljus eller motiv.

Anders kursdeltagare

Idag gör vi en heldag på Skansen med bildkomposition. Hans önskan är att bli generellt bättre fotograf till vardags med nära och kära men även från upplevelser och resor. På skansen idag skall vi öva på Djur, Människor (personal) som ofta är uppklädda efter teman från förr. Miljöer som stadsdelen och gamla gårdar. Affärer med interiör från 20-30 tal. Boende och levnadsförhållanden från sekelskiftet 1800. Samt hantverkare som blåser glas i hyttan.

Genom att vi vet vad vi kan förvänta oss på ett ungefär så kan vi i lugn och ro förhålla oss till hur man bygger upp bilder för att göra dom visuellt intressanta. De fasta övningarna kan vi göra om och om igen tills vi når önskat resultat som visar vad bildkomposition kan göra och kanske bör tillföra. Jag visar och berättar samt pushar kompositionsgränser för att vidga era tankar och ger er förståelse för vad som faktiskt är möjligt och som gör stor skillnad då det kommer till visuellt berättande.

Här kan du läsa mer om fotokurs 4 stegs utveckling (Erbjudande med presentkort Mars ut)

Och här finner du fotokurs för en heldag på Skansen med mig professionell fotograf. (ta med tonåringen på köpet)

Ps. Ring mig gärna med frågor eller bara funderingar så hjälper jag till! //Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.