Paris fotokurs 19-22 Maj

Publicerat

Staden som betytt mycket för min fotografiska utveckling sedan jag gjorde min första fotoresa hit 15 år gammal. Nu efter pandemin ska det blir så roligt att få göra staden igen med livfulla människor och fantastiska pauser kring små runda bord på uteserveringar i vårsolen. Under fyra kursdagar med olika teman gör vi paris från morgon till kväll. Kvällar är valfritt för den som vill umgås äta och plåta efter kurstid.

Staden inspirerar med mycket som kan bli till bra bilder. Vi ägnar kurstiden till stadsmiljöer – Gatufoto och Porträtt med modell i frän Parismiljö och att avslutningsvis diskutera och analyser era alster.

För vår rörelsefrihet och möjlighet att hålla hög kvalitet på kurstid blir vi max 6 deltagare och i skrivande stund finns två lediga platser. Kursen startar och hör av er till mig så hjälper jag till med allt som jag kan beträffande resa och boende. Det flesta brukar välja mitt hotell som är noga utvalt med pris och framför allt geografiskt område. //Marcus Till kurssidan och Kontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.