Plattform för mina fotografier?

Publicerat

Inred med fräna fotografier på restaurangen, butiken, kontoret eller annat utrymme där det rör sig besökare! En win-win deal där ni betalar för materialet och jag får synas med min kompetens som fotograf.

Jag hjälper er välja ut fotografier som har ett genomgående berättande tema enligt era önskemål knutet till verksamhet eller bara snyggt och spännande att vila ögonen på som betraktande besökare.

Prisexempel för min hjälp och ett tiotal inramade fotoposters av hög kvalitet ca 12000 kr.

Så här ser Fotoposterna ut som håller hög kvalitet med enkla snygga ramar proffsigt och snyggt! Klicka upp bilderna så ser ni ordentligt..

I slutet av Mars hänger en samling fotografier från Vietnam som inredning på Restaurang Spring-Rolls på Hantverkargatan 84 (nästan nere vid Draken på Fridhemsplan) i Stockholm som förutom fräna bilder har utsökt vietnamesiskt kök!

Hör av er till mig så prövar vi denna win-win deal medans möjlighet finns. //Marcus Kontakt

Ps. Mitt bildarkiv är väldigt mycket större än det ni finner i Galleriet här på hemsidan. Gör en förfrågan om ni har tankar på teman med särskild inriktning så kan jag presentera ett förslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.