Porträttfoto söndag 27/3 Startar i Stockholm

Publicerat

Att porträttera människor ägnar sig de flesta åt som har en kamera eller mobilkamera. Det är inte vilken kamera du har som är av betydelse. Alla dessa bilder av folk på Instagram skulle antagligen hålla betydligt högre kvalitet och belysa uttryck med bättre närvaro och trovärdighet om dessa kunskaper fanns med då de porträtterade.

Den här dagen ger dig kontroll över vad som gör skillnad. Hur du tänker, planerar och genomför en lyckad fotosession med ljus, bakgrund och inte minst -avgörande kommunikation.

De flesta medvetet fotograferade porträttbilder som publicerats på nätet har ett skimmer av slumpmässighet över sig. Som att fotografen och den avbildade hade tur eller att de i urvalsprocessen blev överraskat glada åt att där fanns en bild som blev lyckad?

Kursens syfte har till uppgift att ge dig full kontroll med hur du vinklar kameran och komponerar för att understryka uttryck, Beräkna och använda befintligt ljus mot bakgrundsmiljö som krydda och upplyftande komponent. -Det här är riktigt roligt och lärorikt törs jag lova. Det är så fantastiskt roligt att se alla dessa deltagare som aldrig fotograferat med uppställd modell tidigare hur deras ansikten förvandlas till lycka som hos ett barn när de begriper att modellen älskar deras kamera! Det är förmodligen också anledningen till att många återvänder och gör kursen på nytt med jämna mellanrum eller kanske väljer att göra den på någon av mina fotoresor som nu närmast under våren i New York eller Paris.

Två platser lediga till på söndag 27/3 Tid 10:30 – 16:30 Pris 2890 kr. Modell Andreas. Läs mer om kursen och se fler bilder här //icepic -fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.