Porträttkurs på distans – Bildjakt

Publicerat

Du behöver en kamera eller en mobilkamera. Upp till dig. Kunskaperna är detsamma!

Med enkla medel gjorde jag det här porträttet enligt uppdrag. Jag har såklart all utrustning man kan tänka sig i min yrkesroll men har en förkärlek till befintligt ljus som här består av enbart fönsterljus. Tycker dessutom om att jobba utifrån karaktären på den jag skall avbilda. Här använder jag ett sovrum som jag röjt på massa onödiga saker som bara skulle var i vägen enligt min bedömning vid detta tillfälle.

Mer om det här kan du läsa och öva på med min distanskurs Bildjakt Porträttera en vän nära o kära där du får en Pdf-fil med pedagogiska förklaringar kring Tänk och hur du kan Fotografera för att lyckas bättre. Pris 495 kr. Kursen är mycket genomtänkt och baserad på mina 25 år som yrkesfotograf. Du kan också använda den om och om igen med olika förhållningssätt till övningarna som göra att du utvecklas vidare.

Så här uttryckte sig en kursdeltagare som gjort ett tiotal fotokurser med mig de senaste 8 åren.

“en riktigt bra & lärorik övning Mackan. Så bra att ha en grym mall att utvecklas med, den här kommer jag kunna använda mycket framöver” 🙂 Sofi Andersson Ps. Här kan du läsa fler deltagarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.