Street Photography med icepic 12-13 Sep 2020

Publicerat

Gatufoto är spännande, intressant och lärorikt!

Häng på dig kameran eller mobilen och kom med ut under två aktiva dagar.

Var man än befinner sig så finns det alltid berättelser att göra.

Jag sitter just nu och går igenom bilder som jag gjorde för 4 år sedan. Och det bara så kul. Många gånger kan jag komma hem efter en heldag på stan och känna att det var nice med lite friskt luft. Men några bra bilder blev det nog inte denna gång. Så upplever jag det till och från och lika ofta kan man i backspegeln konstatera att jodå, det blev en hel del mycket bra bilder trots allt!

För att detta skall hända så måste man ge sig ut med kameran och låta stundens ingivelse få ha sin gång.

Den här helgen kan ni i alla fall räkna med att jag sätter övningar och teman i rullning för er. Delar med mig av vad jag anser är av vikt, sådant som jag samlat på mig och även vänt och vridit på med olika tolkningar och synsätt genom åren. Det gäller att ha skoj och tillåta sig vara nyfiken på egentligen allt som vi möter därute.

Temtation

Boka nu och ta med dig en vän för samma peng som en. Det finns således plats för tre betalande och max 6 deltagare för respekt och hänsyn till varandra och andra människor. Till kursen

Fotograf Marcus Johansson – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.