Fotoposter av hög kvalitet till en väldigt liten peng.

Publicerat

Dessa fotografier är gjorda med hårt envist arbete ur en glödande passion som jag lyckats hålla levande sedan min första kamera och väldigt påtagligt under de senaste 25 åren som yrkesfotograf.

Jag vill sälja fotoposters och göra motiven tillgängliga för människor som uppskattar bilder. Tankarna går tillbaka till en tid då jag tågluffade runt i Europa ensam som 17 åring. Ett av mina starka upplevelser var alla fantastiska gallerier och vykortsaffärer som bjöd mig in i en helt ny värld av fräna bilder till skillnad från vår på den tiden relativ begränsade marknad hemma i Sverige. Jag ville köpa alla bilder som tilltalade mig. Men det fick räcka med en handfull i begränsat format som passade min ryggsäck. Så detta är mitt sätt att bjuda ut och göra bilder som förhoppningsvis era ögon kan fastna för och kanske tom relatera till för en mycket liten peng.

Se fler bilder här och klicka upp den så bildtexten försvinner. Pris för en A3 poster 195 kr. Snygg layout med rubrik och bred vit ram passar den perfekt i alla standardramar och gör sig förträffligt direkt utan passepartout. Enklare kan det inte bli!

Jag har hittills genom åren endast sålt fotografier som konst till alla möjliga privatpersoner, samlare och företag. Är detta något du frågar efter så spana i galleriet under Tex fotokonst till salu med olika bildrubriker eller mejla en förfrågan. Prisbilden landar på mellan 10-25 tusen kronor för ett signerat original i begränsad upplaga som antingen är  i 7 eller 11 exemplar. //Marcus – icepic photography

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.