Posters för hem eller arbetsplats

Publicerat
One World P 1162/16

Mitt första besök till New York City gjorde jag 2001. Bilderna inredde sedan hos privatpersoner och företag och på en av Södermalms dåvarande känd biljardhall på Östgötagatan. Det blev ett 20-tal fräna fotografier inramade med passepartout på bland annat WTC och en mängd fräna Street Photos.

Sedan 2009 har jag följt bygget av Ground Zero och The Oculus. 2016 stod båda byggnaderna klara och jag befann mig på plats för att skapa något häftigt av dessa mäktiga byggnader. Det blev såklart många tillfällen och dagar med fotografering i olika vinklar och ljus. Denna överträffade dock allt jag gjort tidigare och även senare! Klicka upp den och se den korrekt i sin fulla prakt.. //Marcus

Till Poster galleriet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.