Posters Shop av icepic

Publicerat

Det är med glädje som jag meddelar att min första Poster ”The Boss” köpts av Sofi A. i Sundbyberg 2021-11-07 

The Boss P 4574/18

Den här Street-bilden gjorde jag i Hong Kong 2018 medan jag väntad in ett möte. Över en kall öl i värmen får jag syn på denna gamle man som tydligt stack ut ur mängden människor. – Jag ser honom, – Han ser mig, och på två meters håll riktar jag kameran och trycker av i samma sekund som en förbipasserande nyfiket undrar vad som pågår? En stund senare nöjd och belåten med resultatet visar jag bilden för barägaren som berättar att denna mannen är ökänd som och jag citerar – No god – bad Hong Kong Mafioso. Oavsett så är det ett riktigt fränt gatuporträtt som sannerligen sticker ut med sin karaktär!

Här finner du fler fräna bilder för väggen! //Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.