Unika bilder av icepic

Publicerat
Ryska sjoman 7509/08

Streetphoto

Här från Trocadero i Paris har man sett många läckra bilder från olika fotografer genom åren. Jag har själv plåtat modeller och gjort omslagsbilder från platsen som för många utlänningar representerar och definierar Paris med Eiffel-tornet i bakgrunden. Även de som aldrig satt sin fot här förstår vilken stad och vilket land det är frågan om. Just den här sommaren spenderade jag en månad med att plåta street för att utveckla mina kunskaper och lära mig timing mellan bildkomposition och kroppsspråk med mera.

Jag hade stakat ut en rutt med start från Trocadero här i bild. Kommer upp på torget får omedelbart syn på något som sticker ut och känns fel. Är det ett jippo tänker jag och går männen till mötes. Sjömän i Paris kan ju endast komma från något mindre båtar på floden Seine. Det visar sig vara ryska sjömän som denna morgon fått permission och antagligen på deras första besök i Paris. Glädjen och kroppsspråken att döma upplever jag som om den vore hämtad från scen ur någon film. I hastig takt närmar jag mig och hoppas att de inte lägger märke eller någon större vikt vid mina raska steg. Pang där satt bilden varav en av männen har sett mig och döljer texten på skärmmössan med två fingrar av någon anledning? Deras glädje och energi har i denna stund smittat av sig och gjort min resa till Paris värt all ansträngning! – Spasibo! //Marcus – icepic

Fotografiet finns som original i upplaga 1/11 Köp det första signerade verket i valfri storlek. Pris 14400 kr. Ram o frakt tillkommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.