Bildjakt distanskurs med professionell bildanalys på köpet

Publicerat

Genomför en av följande inriktningar och redovisa bilderna så bjuder jag på skriftlig feedback som sätter fingret på allt det som är bra och går att förbättra. Pris 495 kr. (ord 990 kr.)

Bildjakt Safari på Södermalm i Stockholm.

Fotografera stadsmotiv enligt en snitslad foto walk med tänk och resonemang som uppmanar dig att se och genomföra bilder kvalitativt för att lära. Strukturen och tänket tar du sedan med dig till vilken stadsdel som helts eller stad i världen för den delen.

Bildjakt Porträttera människor. En vän, nära o kära.

Uppställda fotoövningar som ger dig insikt och förståelse för vad som påverkar och gör skillnad då man vill skapa ett kvalitativt porträtt. Det är såklart smart att öva på någon vän och sedan förflytta kunskaperna till någon utomstående för att se hur mycket du lärt dig.

Bildjakt Färg Nya bildmotiv.

Här går fotoövningar ut på att förankra själva essensen av vad du som fotograf behöver förstå och kunna sätta fingret på för att förbättra ditt bildseende. För att förändra och utvecklas behöver man förstå vad det är som gör skillnad inför mötet med olika bildmotiv. Den här kursen visar vägen genom att låta dig fotografera vitt skilda motiv och samtidigt finna ut en gemensam röd tråd.

Detta är nyckeln till att få ut det mesta och bästa vid varje fotograferingstillfälle.

Köp distanskursen med ett mejl till marcus at icepic punkt se Erbjudandet med bildanalys på köpet gäller tom december 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.